Ekologiczne makarony orkiszowe razowe od Alce Nero

Nowy produkt

Pyszne, ekologiczne makarony wytwarzane z mąki orkiszowej z pełnego przemiału. Orkisz wykorzystywany do produkcji tych makaronów to rzadka odmiana Triticum Dicoccum uprawiana wyłącznie we Włoszech.

Dostępne trzy różne rodzaje (kształty) tego makaronu: fusilli (świderki), penne (rurki) i spaghetti.

Więcej szczegółów

10,60 zł brutto

Opis

Certyfikat ekologiczny: Eko listek
Masa netto: 500 gram
Ostrzeżenia: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Czy produkt jest wegański? Tak, produkt jest wegański.

Więcej informacji

SKŁAD
mąka z orkiszu z pełnego przemiału

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1460 kJ/350 kcal
Tłuszcz - 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 67 g
w tym cukry - 3 g
Białko - 14 g
Sól - 0 g